Rasträffen 2015

14-17/5 har Club Berger des Pyrénées anordnat sin årliga rasträff. Det har varit en lång och härlig helg i Vårgårda, alltid lika kul att träffa så många vänner!
Vår kennel var väl representerad, då Darrack, Bouka, Svante, Mega, Gissa, Impa, Jazza, Tekla, Ianira och Libereco var på plats. Tusen tack till er!! Er engagemang uppskattas väldigt mycket!

I torsdags var det BPH, VdV Idyia ”Jazza” och VdV Ianassa ”Impa” var med och genomförde testet.
I fredags var det dags för gruppträning. Naemi & Havana tränade agility medan jag ”dömde” det franska Beteende testet.

I lördags tävlade VdV Darbouka ”Bouka” och Karin freestyle. De fick jätte fin kritik och poäng som skulle ha räckt till pallplats, men blev tyvärr diskade då de steg utanför banan för att hämta sin rekvisita. Synd, men jätte fin jobbat Karin!
Först ut på utställning var Darrack som fick Very Good, samma resultat fick vår juniortik Jaillance då hon var väldigt obekväm på ringen och behöver lära sig att gå i koppel 🙂
Systrarna Ianira och Ioné ”Tekla” var med i öppenklass men var tyvärr inte på alerten båda två. Ianira fick Good och Tekla Excellent samt blev 3:a i klassen.

På eftermiddag gick VdV Ianassa ”Impa” till semifinal i tävlingen ”bästa kondition”.
VdV Ianassa ”Impa” & Ianira ställde upp i syskonklass och VdV Ioné ”Tekla” & Havana blev 2:a i parklass.

I söndags var det dags för KM i agility, lydnad och rally.
I agilty blev VdV Idyia ”Jazza” 2:a! Grattis Maria!
VdV Ianira diskade sig och VdV Ioné ”Tekla” & Charlotte blev tvungna att åka hem till Norge innan de hann tävla då tävlingarna drog ut på tiden.
Naemi & Havana tävlade i nybörjare- samt i ungdomklass och hade mycket rolig. I nybörjareklassen blev de en av de två bästa ekipager!

VdV Ianassa ”Impa” tävlade i rallylydnad.

 

« av 2 »

1 kommentar

  1. Håller med om vilket härligt glatt gäng vi blir med dessa UNDERBARA VdV hundar 😀 Tack för en trevlig helg!!!

Comments are closed.